Instal·lacions

L’ Escola Bressol Roda Roda es un centre autoritzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Consta d’ una superfície de mes de 450 m2 amb un total de 5 aules pels diferents nivells, 1 aula de psicomotricitat, i un pati porxat de 80m2 . Cada nivell disposa de lavabo/canviador independent accessible des de les aules. El pati porxat ens permet sortir tant si fa sol com si plou en qualsevol època de l’ any. La seva privilegiada orientació sud ens garanteix una il·luminació natural durant tot l’ any, tant a l’ hivern quan el sol va mes baix i ens il·lumina fins a dintre de les aules, com a l’estiu quan el sol va mes alt i ens dóna ombra al pati.

L’escola compleix les més exigents mesures de seguretat per a què la canalla pugui jugar, gaudir i aprendre amb total tranquil·litat.

Tots els dissenys, instal·lacions i materials empleats compleixen els estàndards més exigents de seguretat i qualitat de forma que puguem garantir el benestar dels nens i nenes així com de totes les persones que accedeixen al centre.

PICAROLS: classe 0-1 any

L’aules de nadons de la nostra Escola Infantil, estan pensades per als més peques de la nostra LLar d’Infants (0-1 anys), i en elles es treballa com a objectiu principal la satisfacció de les necessitats bàsiques dels nens: SON, HIGIENE, ALIMENTACIÓ I AFECTE. En elles també comptem amb una programació d’estimulació primerenca treballant amb ells tots els seus sentits a través de les sessions d’experimentació sensorial i cistell dels tresors, massatge i música, psicomotricitat i desenvolupament de totes les seves capacitats.

CAMPANES VERDES i CAMPANES TARONGES: classes 1-2 anys

Les aules de P-1 de la nostre Llar d’Infants, treballen amb el principi d’activitat-participació, en les quals considerem al nen protagonista del seu propi desenvolupament, tenint sempre en compte les característiques personals i peculiars de cada alumne.

L’educadora guiarà a l’alumne a aquest desenvolupament donant-li les ajudes oportunes segons les seves necessitats. Alhora els nenes i les nenes entren en un món d’iguals, i per aquest motiu comença la seva sociabilització, sent i formant part com a membre actiu del grup.

TAMBORS BLAUS i  TAMBORS VERMELLS: classe 2-3 anys

En les aules de P-2 de la nostra Escola Infantil, s’inicia un període d’autonomia per part dels nens començant a adquirir consciència de sí mateixos i dels demés, creant i desenvolupant un llenguatge mol més ric i elaborat. Les educadores d’aquestes aules fomenten molt aquests punts, sense oblidar la individualitat de cada nen que composa l’aula i treballant el dia a dia a través de les rutines i els hàbits.

Recordeu mirar el nostre Instagram eb_roda_roda per veure més fotos

En aquest enllaç podeu veure les instal·lacions de la nostra escola:

https://youtu.be/8aWNkpxFYEA

CLASSE DE PSICOMOTRICITAT:

PATI